Ce poți folosi pentru a impresiona cu un cadou simplu?

foto: pixabay.com/ro

Daca doriti sa fiti sigur ca veti evita greselile nedorite de ambalare, noi cei de la Cartonescu.ro suntem echipa de contact. Aici va vom oferi ajutorul necesar pe care il meritati.

Cutiile de carton de calitate sunt esentiale

Relocarea internationala dureaza de obicei mai mult, asa ca este indicat sa cumparati un strat mai gros de carton. Sunt mai rezistente la sarcina si au o protectie buna. Pentru a va asigura ca bunurile dumneavoastra ajung in siguranta, cutiile cu cinci straturi sunt potrivite pentru acest scop. Sunt concepute pentru a rezista unei calatorii lungi. Cutiile fragile se pot rupe, lasandu-va bunurile vulnerabile la deteriorare sau pierdere.

Inainte de a umple cutiile de carton cu articole deosebit de grele sau fragile, consolidati-o cu o banda aditionala cu solvent la cusaturi, colturi si parti laterale. Asezati cele mai grele obiecte in partea de jos a cutiei. Folositi etichete pentru a va asigura ca toti cei care poarta cutia stiu cum sa o manipuleze. De exemplu, scrieti cu majuscule „Fragil”.

Protejarea obiectelor fragile si valoroase impotriva daunelor in timpul relocarii este esentiala. Pregatiti materiale precum hartie de impachetat, folie cu bule si inserții de carton atunci cand incepeti sa impachetati. Fiecare articol delicat trebuie sa fie ambalat cu grija.

Iata cateva sfaturi pentru a va asigura ca materialele dumneavoastra au cea mai buna protectie posibila:

  • Verificati daca banda este bine lipita.
  • Folositi cat mai mult material de ambalare pentru a va consolida si proteja bunurile.
  • Acoperiti toate laturile si colturile articolelor dvs.
  • Utilizati insertii de carton pentru a crea diviziuni in cutiile dvs. de carton si pentru a preveni deplasarea in timpul calatoriilor neuniforme.
  • Puneti un strat de material de umplutura pe partea de jos si de sus a cutiilor de carton pentru a adauga un plus de inmuiere.
  • Cutiile trebuie sa fie suficient de usoare pentru a fi ridicate cu usurinta de catre o singura persoana.

Cautati ajutor de la profesionisti

Impachetarea pentru relocare internationala sau depozitare nu este o sarcină mica, indiferent cat de strategica este abordarea dvs. Apelarea la expertii care au trecut prin asta de nenumarate ori poate face un proces mult mai usor de gestionat. Pe langa faptul ca aveti cutiile si tehnicile potrivite pentru a va deplasa fara probleme, folosirea unei echipe cu experienta va poate ajuta sa evitati potentialele dureri de cap si oboseala fizica. 

Contactati Cartonescu.ro si consultati-va cu echipa de vanzari pentru a alege ambalajele potrivite, care va vor face mutarea usoara si placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *