Top 5 cadouri HI-TECH

foto: pixabay.com/ro

Deși vremea de afară pare mai degrabă de toamnă târzie decât de iarnă, calendarul ne amintește tot mai des că sărbătorile de Crăciun sunt chiar după colț.

Și cu ce se asociază ele, în afară de momentele confortabile într-un mediu familial, mesele aranjate și buna dispoziție? Cu cadouri, bineînțeles.

Pentru a facilita alegerea consumatorilor, New York Magazine face un fel de clasament al celor mai bune cadouri tehnologice pentru 2022.

Telefoane inteligente
Apple, Samsung și Google se numără printre producătorii de smartphone-uri de top care au lansat în acest an noi modele emblematice cu tot felul de dotări. Apple a adăugat o nouă dimensiune a ecranului la linia standard de iPhone 14 cu iPhone 14 Plus (deși, dacă plănuiți să oferiți cuiva un iPhone, acționați rapid, deoarece disponibilitatea este limitată), Samsung a prezentat versiuni actualizate ale Galaxy Z Flip și Fold , iar noile dispozitive Pixel de la Google ar trebui să debuteze puțin mai târziu în acest an.

Furnizori precum Xiaomi oferă, de asemenea, o mulțime de opțiuni pe clase.

Tablete

Uneori, un ecran mai mare face diferența. Cele mai bune tablete de pe piață pot fi utilizate cu ușurință pentru vizionarea de filme sau citirea de cărți electronice, sau ca stație de lucru funcțională, care necesită doar o tastatură sau un stylus adecvat.

În acest an, companii precum Apple, Samsung, Microsoft și Amazon au lansat diverse modele de tablete care funcționează și ca laptopuri, oferind o varietate de forme și funcții.

Laptopuri

Când vine vorba de cadouri tehnologice, laptopurile nu-și pierd niciodată relevanța. Și aici, Apple și Google se numără printre principalii producători, deși linia Chromebook nu este la fel de populară în această țară.

Există, de asemenea, multe modele de jocuri de la diferiți producători de pe piață, care sunt, de asemenea, așteptate să ajungă în fruntea listei celor mai dorite cadouri pentru multe persoane.

Printre cele mai bune se numără Apple MacBook Air cu cip M2 și HP Spectre x360.

Căști

Chiar dacă cineva își iubește vechile căști, nu va fi fericit dacă îi oferiți căști noi. Mai ales dacă acestea îmbunătățesc semnificativ calitatea sunetului.

Companii precum Google, Apple, Samsung și altele au introdus diverse modele noi în acest an, dar, desigur, unele dintre ele ies în evidență pe fondul general. Apple AirPods Pro (a doua generație), Google Pixel Buds Pro și căștile wireless Sony WH-1000XM4 sunt câteva dintre ele.

Ceasuri inteligente

De la urmărirea performanțelor de fitness până la cele mai simple notificări, ceasurile inteligente ne oferă posibilitatea de a ne urmări viața digitală fără a ne holba în mod constant la telefoane, precum și de a ne monitoriza starea de sănătate.

Anul acesta, Apple a lansat un model actualizat al Apple Watch standard, precum și o nouă versiune cu durabilitate sporită. În același timp, Samsung a actualizat linia Galaxy Watch cu mai multe noutăți, iar Google și-a făcut în sfârșit propria intrare în această categorie cu Pixel Watch.

Mai mulți producători chinezi oferă, de asemenea, modele semnificativ mai ieftine.

Acestea sunt doar câteva dintre posibilitățile de a-i încânta pe cei pe care îi iubiți cu un cadou de înaltă tehnologie. Care sunt ceilalți? Ideile de cadouri tehnice durează până în minutul 90 înainte de Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *