Cadouri erotice pentru femei

foto: pixabay.com/ro

  • Puține lucruri îți pot da o asemenea putere asupra unui bărbat ca lenjeria sexy.
  • O lenjerie din dantelă și un sutien pot face minuni pentru încrederea în sine, transformându-te într-o femeie dornică de aventură, fără inhibiții.

Cu puțină imaginație, îți poți surprinde partenerul, deghizându-te într-o femeie sexy și puternică, care știe ce vrea și cum să obțină ceea ce vrea.

Dacă vrei să petreci o seară de neuitat și romantică, mai întâi trebuie să găsești lenjeria potrivită. Încrederea pe care ți-o va da, accentuându-ți cele mai frumoase curbe, va stârni imaginația partenerului tău dincolo de orice recunoaștere. Pentru un efect și mai puternic, poți adăuga și câteva accesorii.

Trebuie doar să te dai în vânt în alegerea ta. Există atât de multe tipuri diferite, încât probabil că îți va fi greu să te decizi care este mai sexy…

Corset

Corsetele sunt foarte sexy, te vor face să te simți feminină și senzuală. Corsetele moderne sunt mult mai confortabile și le poți purta chiar și peste o pereche de blugi strâmți. De obicei, acoperă zona de deasupra osului șoldului, strâng talia și accentuează formele șoldurilor și ale sânilor. Cu ajutorul lor vă puteți modela curbele.

Sutien bikini sexy

Lenjeria erotică nu înseamnă doar combinarea unui sutien și a unor chiloți sexy, ci este o artă a stilului. Există atât de multe tipuri diferite, dar trebuie să alegi o culoare și un model în care să te simți cu adevărat sexy și puternică.

Bustieră

Bustiera ridică frumos sânii și le dă o linie mai mare și mai plină. Perfect pentru doamnele cu busturi mai mici. Conferă corpului o formă de clepsidră, făcând ca talia să pară mai subțire.

Body

Deși acest tip de lenjerie sună a inocent și drăguț, body-ul este seducător și atrăgător. Aceasta accentuează frumos silueta și o face să pară mai lungă decât este în realitate.

Body-urile sunt disponibile într-o varietate de croieli și țesături – bumbac, plasă, mătase și dantelă. Unele accentuează formele corpului și alungesc picioarele, altele accentuează sânii, altele sunt mai conservatoare… Trebuie să-ți alegi modelul, în funcție de obiectivul tău.

Jartiere și ciorapi

Cu bretelele, cu siguranță vei face furori în dormitor sau în afara lui. Ele sunt atât de seducătoare încât niciun bărbat nu le poate rezista. Principalul lor scop este de a ține ciorapul pentru a nu aluneca în jos, dar creează o linie atât de sexy în jurul taliei și șoldurilor. Jartierele atrag atenția asupra părții superioare a picioarelor și a taliei.

Cămașă de noapte sexy

Cămășile de noapte și halatele aduc o notă romantică prin țesătura moale care curge pe corp, făcându-vă să vă simțiți sexy și încrezătoare. Dacă doriți să atrageți atenția, alegeți un model mai scurt.

Salopeta

Salopetele sunt confecționate din materiale fine și elastice, care îți îmbrățișează fiecare centimetru al corpului – de sus până jos. Sunt unul dintre cele mai erotice articole de lenjerie intimă de pe piață și dezvăluie tot ceea ce ai de oferit fără a-ți ascunde modestia…

Pentru a face seara și mai de neuitat, adăugați vin și ciocolată. Și întotdeauna ai grijă de sănătatea ta sexuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *